Voor informatie of contact kunt u mailen

Moeders zonder moeder

Ringbaan Oost 116 E

5013 CD TILBURG

06-29184594

 

Voor individuele begeleiding, workshops, themadagen, lezingen en ontmoetingsbijeenkomsten kunt u zich bij mij aanmelden. Het moeders zonder moeder netwerk, werkt met professionele ervaringsdeskundige/rouwdeskundige.

 

 

Donderdag 3 maart 2016 start er in Tilburg een moeders zonder moeder ontmoetingsgroep. Het verlies van je moeder(uiteraard ook van je vader) Heeft vaak zoveel meer impact dan gedacht. Uit eigen ervaring weet ik dat het heel erg helend kan werken en zelfs als prettig ervaren kan worden als je, jouw verhaal, vragen  en ervaringen kunt delen met lotgenoten. Moeders zonder moeder die begrijpen en herkennen wat het voor jou betekent om je moeder te moeten missen, nu jezelf moeder bent. Als waren er nog zoveel mensen die voor me klaar stonden ik voelde me vaak zo alleen en niet begrepen is een veel gehoorde uitdrukking van moeders zonder moeder. In februari start in Tilburg een nieuwe ontmoetingsgroep voor Moeders zonder moeder.

Herkenning en erkenning staan centraal tijdens deze bijeenkomsten.

Vooraf aan deze bijeenkomsten vraag ik je een vragenlijst in te vullen, zodat ik een duidelijk beeld heb van jouw situatie. Tijdens de bijeenkomsten komen een aantal thema’s aanbod en is er ruimte om jouw verhaal te delen. Er is ruimte voor een lach en een traan en voor nieuwe inzichten en ideeën. In eerste instantie plan ik 6 bijeenkomsten beginnend op dinsdagen of donderdagen in februari en maart en een terugkom bijeenkomst in Mei. De kosten voor deze 7 bijeenkomsten bedragen 190 euro p.p. . Maximaal aantal deelneemster is 6.

 

 

 

Moeder zijn zonder mijn moeder

Het eerste Nederlandse boek over dit bijzondere onderwerp

 

 

Iedere moeder weet hoe groot de impact op je leven is na het krijgen van een kind. Je wereld staat op zijn kop en je verzamelt gretig alle informatie over verzorging en opvoeding.

Bij wie kun je daarvoor beter terecht dan bij je eigen moeder? Maar wat als je moeder wordt als je eigen moeder er niet meer is en je alle mooie momenten niet meer met haar kunt delen? En ook niet meer voor steun bij haar terecht kunt voor alle vragen en moeilijkheden die je bij het moederschap tegen kunt komen? Het verlies van een moeder gaat gepaard met heftige emoties en als je zelf moeder wordt komt het verlies vaak in alle hevigheid terug.

Ont-moeten  niets moet, alles mag!

Graag nodigen wij alle moeders uit die hun moeder verloren door de dood. Ook als de relatie met je overleden moeder ingewikkeld was. Het vraagt moed om je te verbinden met de pijn rond het verlies van je moeder waarbij ook andere gevoelens - zoals boosheid en schuldgevoelens - een rol kunnen spelen. We hopen dat je tijdens deze dag herkenning en erkenning vindt en weer bij je eigen kracht en plezier kunt komen.

Menu